Lost in your Eyes

Tjinken dinken tjiifen! ;)
Nu befinner vi oss då i Luleå, samlad hela familjen.
vi har ätit oss in i paltkoma och sen har vi busat på.
jag har legat på en spikmatta, satan vad det brännde på ryggen efteråt=)
Alltså vill ni veta en hemsk grejj som har inträffat?...

joo så här var det... Vi alla syskon busade på ( Linnea Olivia William Alexander ) . och sen låg william på golvet, jag vet inte riktigt om han hade slagit sig eller något, men sen la han en hand på huvet, sen när han tog ner den var det blod över hela handen. shit tänkte vi och ropade på F.B.I specialstyrkan. pappa och kristina kom och tog William till badrummet där han vart tvättad på huvet så att blodet skulle fara bort osv. det kom jättemycket blod så man vart lite rädd där. men jag tror läget är under kontroll. vi får se om han kanske måste sy och allt ? men vi hoppas det blir bra . gubben lilla.


detta är då våran utomordentligt normala familj, en helt vanlig dag. =D





Den här låten är bra. sorglig. Jag har hört den typ hundraelva gånger nu pga att min bästa vän Sandra har jobbat med den på skolan nu ett tag, och jag har hjälpt hon . vi har skrivit om musikvideon, så ja man har ju sett den några gångeR! ;D

Nu ska vi dra ut någonstans här på lules gator !
hade gött !


Puss
LinnneaKarolinaolofsdotterMöller

Baby I love your Way



Tjoflöjt och piano !
sitter här och doftar på blommorna under min korkek. jag dricker teepartey och äter mackelackor.
var på steeein idag, det var funnybunny=)
Jag ,Emma och Klara vart sminkade på gina helt gratis osv. det vart jättefint, yea.
sen var det modevisning på bikbok men den missade vi tyvärr =].
hinner inte skriva mer nu, måste få min skönhetssömn. borsta gaddarna o hopp i kojset.
Imorgon drar jag till LULEÅ , he blidde naiiiiiiiis. ;)


puss
linnnneA


Can´t lose what you never had.

Nu äntligen är domedagen här ! nä skoja, men nu äntligen har vi fixat internet hos mamma. ett plus på den.
så vad gör ni en vacker regnig dag som denna? kanske är ute och feel the rain on your skin, no one else can feel it for you ONLY you can let it in no one else no one else can speak the words on your lips.....  eller är ni ute och kör moppe kanske? jag längtar som f*n efter moppe... gemig moppe nuuu!. =]

ALLTSå det där skrev jag igår men det publiserades aldrig  :D ! bättre sent än aldrig. ^^^^^^

 Dagens citat är : You can´t lose what you never had.
YEA THATS DAMN RIGHT  !



just i denna heliga stund sitter jag här på skolan ( även fast jag slutat redan ) . sitter här med sandra och hon håller på med nått arbete, och som den trogne vänn jag är väntar jag då självklart på henne, och hjälper i dom svårartade stunder här i livet. men nufår vi snart ta och runda av denna fyrkantiga stoppskylt för att vi ska hem till emma sen. ikv nån gång ska vi dra på stan . vi har hört att det ska vara någon modevisning och sådär i stan inne på ck ! det låter ju skitkul, far dit vettja =)! Kimme my dear ska följa med oxå har jag bestämmt. har inte frågat än menE ibland så får man ta och överaska med lite hastiga hastighetsmätars beslut. hahaha-ha. =] men aja vi får se hur det blir, vart ödet bär oss och vart livet har att giva. Emma säger : hellre dö an att leva. den lilla fästingen. jag giver hon nu en av mina hemlagade "smäll på keften" och säger hellno du ska leva din moderkaka upp i dagen. men kom ihåg,.. you cant lose what you never had. ibland finns saker där rätt framför nyllet på en utan att man ser de. först när det är borta så inser man vad man egentligen hade där hela tiden. men ibland är det oxå så att det faktiskt aldrig varit där och kommer aldrig vara. då får man ta och innse det, hur ont det än kan göra. emma sitter med en penna och slår det i bordet och skriker KROSSA ! KROSSA ! hahaha söta unge. jag vet inte riktigt vad jag menade fullt ut med det jag skrivit, men ni kan ju försöka förstå om ni vill, men jag kan itne ens förstå själv vad jag riktigt menar så det blir nog lite svårt. men oj shit det är inte kul att läsa om man skriver så himmla långt säger emma och jag insåg just jesust qrist alltså. så vi får höras .

hooooooj

puss
linnea


Tjenixen!

Idag har varit en lång o jobbig dag på skolan. nu har vi typ just slutat, äntligen. jag sitter på en av skolans datorer, men ska fara nu, pappa står här ute nu typ. MAMMA FYLLER ÅR IDAG ! så då blir det att fira henne, äta god mat och sånt! men ha det bra , hååj.


en veldigt gammal bild på jag o klara för lenge seeedan.


puss
linnea

good evening



Jag kom just hem från Bure. vi har kört moppe hit o dit osv , det var egentligen tänkt att vi skulle göra läxa till imorgon, allltså den där musikvideon som jag pratade om tidigare, men nej he blev inge av hihi (A) busit. men kul hade vi iallafall! imorn kommer emelie och hämtar mig på morron så då behöver jag inte gå, värsta lyx alltså. men nu är pappa arg och jag måste gå och fika kvällsfika sen ska jag duscha sen sova. ojuste , måste tillägga att imorgon fyller min mamma år, hon fyller år på samma dag som min bästavän sandras mamma oxå, erkänn de va lite coolt:]? men hare gött o sovgott!

puss
linnea


lyssna och gråt gott folk !



Nu har Sofie lärt mig hur man lägger in youtubeklipp i bloggen, och sen lärde venessa mig att strimmla den till en sånhär smal liten strimmla ^ ! hihihi, så nu vet jag de. om ni undrar varför jag lägger in massa musik nu helt plötsligt, så äre inte för att jag har en skruv lös. Sandra säger : men det har du ju ändå :D? hoho inga kommentarer!
Den här låten älskar jag . den är så vacker. och rörande och sorglig och man vill bara gråta.
just nu sitter jag här på freja och jobbar med musik, vi ska skriva om en musikvideo och då valde jag denna. men nu har jag rast, Sandra sitter här bredvid mig och sjunger i sin ensamhet, det är låtar som kören ska sjunga till skolavslutningen tror jag =). sandra klappade just till mig i skallen och det menas med att jag börjar nu, vi hörs!



puss
linnea

baby soft



jag älskar bejbisar. dom är så mjuka och allmänt gulliga. måste vara det sötaste som finns här på jorden. Sofie sitter här bredvid mig och håller med .  och deras skinn luktar så gott så att det är inte saaaaaant. gemig ett småsyskon !  :']

veldigt


hörrödu, det var allt lenge sedan jag satt bakom en sådanhär makapär, alltså dator.
har varit hos mamma nu ett bra tag, och som sagt hundra gånger redan så finns där olyckligt nog ingen dator. eller snarare Bredband, alltså internet. en dator utan internet är ju som en humla utan vingar. bara ligger där o krälar till ingen nytta. nej inge sånt! vi håller faktiskt på o fixar så vi ska kunna ha internet även hos mamma. så vänta bara!

men nu eftersom att jag inte skrivit på hundra år så finns det mycket som måste fyllas i . på hundra år hinner mycket hända, men jag orkar inte skriva allt nu, eller rättare sagt så minns jag inte vad som har hänt på senaste. lite minnes luckor måntro. nä men det har väl inte hänt så fruktansvärt mycket.

nu slog det mig, att igår så var jag på moppekurs. fint att ha så ny och fräsh hjälm som fläcktar i vindens vinäger. nja. men bra gick de ju iallafall, men jag har inte gjort de skriftliga provet än men det ska jag göra senare när jag fyller år , de är då i Juni ......... Snart är det ju skolavslutning för böveln oxå! :o det är ju inte alls långt kvar. sommarlovet är närmare än vad man kan tro minnsan. man längtar som litte=).

en liten bild från skolavslutningen förra året på jag och Emma.  undra vad man ska hitta att ha för kläder i år då, de blir ut på stan o leta sig en outfit ! =D innan det är för sent lixom. men dom flesta verkar veta redan.=)!

just det ja, men det var ju för jäääääääävlit lenge sedan kan jag lova, när jag var på mammas jobb på flygplatsen och Praoade ! det var ju skitkul, men somsagt , De var LENGE SEN =)!

sen måste jag tillägga att jag har världens bästa vänner, finns alltid där för mig osv.
på bilden äre Me kissin Emma ! =)  som btw har förlängt håret, JÄTTE JÄTTE SNYGGT blev de !
 så här kan det dock också se ut när en liten linnea har däckat i en soffgunga...
det var hos mina låtsas bröder Alexander och William . dom är världens bästa !. när man vaknar senare kan det bli en hungrig linnea.. och då äre bara att ställa sig och laga mat !

detta  är jag tillsammans med mästerkocken & brodern william . hungriga vargar =)
sen kan det ju oxå vara så att man blir lite busig och leksugen efter en god mål mat. så då är det bara att plocka fram williams lego och bygga litte ;)!


men nu är det bara såhär att jag måste gå och borsta tänderna, sen gå och lägga mig. jag kan ju berätta att.. mitt rum är veldigt stökigt. mycke mer än vad den här bilden kan berätta ,tillochmed.

Då avslutar vi med en godnatt saga. Det var en gång tre raggare som skulle till Tullinge Raceway för att köra streetracing. Det hade varit en lång vinter och raggarna hade varit i garaget och trimmat, portat, borrat, filat, skruvat och preppat mest hela vintern, så nu när våren kommit.............. eh nu får det banneme räcka ! Godnatt och sovgott.



puss
linnea


rubrikfan

HEJSAN,emma här, gästbloggar i denna ljuvliga blogg. nu sitter jag med linnea till min vänstra sida,&mikkan och sandra sitter till höger=)

jag tänkte att jag skulle skriva lite om linnea:)........
<här ser ni en väldigt stark liten spillevink, &ett bevis på att dom minsta varelserna kan hålla i bänkpressarnNNNN.
HEJDÅ KAN INTE SKRIVA MER , TOMAS KOM ; HAN ÄR INTE LUNGN ,
jag kan uppdataera efter lektionen, HÅNGEL;:* /emma.

observera (inte linej som skriver detta) ;).

hejsan alla monsterdiggare, idag så åt jag carrdarcream till frukost det var gott off krö. sen så såg jag ett avsnitt av stargate sg-1. det fick mig verkligen att börja grubbla om en av livets stora frågor. finns det liv nån annanstans i universum? och om det finns, vill vi träffa det?  / Anonym Respect meeejn
jag vill oxå tillägga en gnutta hopp!

smeagol

Hej och hopp, vad händer och fötter =)? jag o sandra sitter just ni vid nå datorer på freja , och väntar på mikkan o emma o venessa osv fast nu har som kommit så, vi ska dra och se SILVERCUPPEN nu (eller vafan de heter) på konstgrääset. GRÖnt gräääs<3<3<3.. men Sandra är min bästa vännn sånivet=) , nu ska jag berätta att.. vi brukar såhära lixom komma på olika smeknamn på andra, o på varann osv som äger:D jag brukar kalla sandra för säändreew , fast jag kom just på ett nyttt :] Smeagol AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH det var de bästa jag kommit på hitillss hihiihhii MEN SHIT NU MÅSTE JAG GÅ !

hihi pusspuspusupsussss

tjohooooo

HEJ ! känner ni sommarbrisen i luftbubblorna? ♥ sooooooooolens strålar o grönt grääääs o mopppens ljuvliga stämma i vinden. hahhaha, det jag försökte säga var att, MAN Börja som känna att sommmarn är på väg nu lixom;) häääääääääääääääälit vaaahhh. idag drog jag till stan en littengranna stund med Emma o Sandra, sen hem o ska äta osv nu men hoooooooooj ska dra orkar inte skriva mer nu faktiskt =D



puss
linnea

tjallamalla

Tjo! ojojoj då vilken dålig stämmning det är här då:O, jag skriver ju typ aldrig=)? men Hör upp , gott folk, samt ont folk ,  nu ska jag skriva oftare ( iaf försöka ) men jag vet inte hure kommer gå . jag har iallafall varit i stockholm nu, det var skitkul! vi shoppade, åt god mat, var på grönalund och åkte den nya åkattraktionen mm. SANDRA MIKALSEN var i stockholm sammtidigt som oss, så vi gick med varann på grönan och hade skitskojj! när vi skulle hem från stockholm åkte vi nattflyget hem, o alltså.. det är så jääävla härligt tycker jag=) var bara tvungen att göra min åsikt hörd där, alltsåå när det är mörkt ute, o allt man ser är en masssamassaMASSA lysen o sken i alla dess ferger osv. aa skit samma, nu kommer iaf lite bilder därifrån .

puss.

puss.

låter denna bild tala för sig själv..

inga specifika tvistar

gröna lund, here we come.

gröna lund, here we come.

gröna lund, here we come.

nu ska vi shoppa!

mamma, vad tycks?;)

.

sen kom en sandra på besök=)=)!

bättre människa får man leta efter=)

domhär kom stapplandes helt ´plötsligt:D

gröönan=]

hinner inte lägga upp mer nu, måste plugga(tamittliv) sen sova............
men ha de gööööötttt !

puss
linnea


Rubrajjjjjjk

Hallå! just nu är jag på skolan, nyss var jag typ helt själv här men nu har det kommit en massa folks =) Imorgon Fredag far jag till stockholm, är ledig från skolan för vi far där på morgonkvisten. det blir KUL=D vi ska gå på grönan, shoppa osv. Dom har en ny åkattraktion på grönaN btw:D den ska jag nog INTE ÅKA för den ser damn hemsk ut=] men nu orkar jag inte skriva mer, och kommer inte skriva på ett tag nu heller för sen bär de ju av till stockholm. om jag inte skriver nå mer sen idag då;). men hejdå ,ha de så bra .


hihihihi INTE FULA :o


puss
linnea

godnatt

Kom just hem, emelie körde hem mig med sin nya moppe=) ÅÅÅH IMORN ÄRE SKOLA =(=( då blire till o stiga upp tidigt så ska sussa nu så jag orkar upp imorn, emelie ska då skjutsa mig till skolan imornbitti sÅ, väärsta lyx!!=D
Godnatt !




puss
linnea

Goddagens

Imorse vaknade jag av att emelie ringde mig, hon har en splittrans ny moppe som bara väntar på att köras:D, så ut på vägarna bar det, vi drog till ica o köpte oss en glass, sen satt vi i solens strålar på en gunga o snackade osv , o nu har jag just så pass kommit hem=) sen idag blire att vara med kimme, men vet inte riktigt vad jagska göra nu men jag ska då iallafall inte vara innomhus näre är sånthär fint väder, så ta o he er ut i värmen=).





puss
linnea


Välkommen till min nya blogg!

JAa hjärtligt välkommna till min nya blogg damer o herrar=D.
såå vad har ni sysslat med allt mest idag? det är ju ingen skola imorgon (eller idag kansche de blir) så man kan ju vara uppe hur länge man vill yey. MEN JAG SKA SOVA NU HEJDÅ! :D




kännde som att jag ville slänga ut den här roliga bilden på emma älskligen jag och emelie=)
titta o njut ! =D=D


puss
Linnea

RSS 2.0