30e


Vaknat, solat, duschat, fixat oss & gått in till stan ett tag är lite av det vi hunnit med denna ljuvliga valborgs förmiddag. Nu hade vi tänkt göra varma mackor och se bigbrother!
kyss


29e



Jag och emma tänkte spontan-åka till bure med sandra.men ångrade oss innan bussen börjat köra och gick av! Sedan har vi suttit på subway ett tag och bara snackat! Även ett besök hos grannen harpa, gick sedan över till mig och fikade, drack te, pratat & skrattat en massor! Avrundade med att basta och nu ska vi sova!
då taggar vi och hoppas att morgondagen blir super, kyssar!


grillat




har ätit grillat med dom bästa:*
nu ska vi draaaaaaaa puss

28a

Idag;Satt jag på dallas med tjejerna ett tag sedan begav vi oss mot kvällsöppna stan. Det var många fina erbjudanden i nästan alla affärer. Jag köpte dock bara en tröja,ett par örhängen,å lite småsaker.




puss


27 april

Klockan är mycket ser jag, men jag känner verkligen att det skulle vara satans skönt med en varm dusch.Det är precis vad jag ska göra nu! Hoppa i duschen.
Så godnatt

Fint inlägg..kyss!

26 april

Ser att statistiken gått ner.kanske inte så konstigt då jag inte har skrivit på en vecka! Måste bli bättring på det! Har egentligen inget speciellt jag känner att dela med mig av just nu,
älsklingen far utomlands imorn & jag hoppas han kommer ha det bäst!
Sen är det väl skola imorgon som vanligt så tänkte gå och lägga mig nu. Dock så har jag sovmorgon
Valborgs ser ut att bli en helg att minnas, planerna är inte fullbordade ännu men vi hoppas på det bästa!
 
godnatt

Nu

Subway ♥

icecream


Idag har jag varit ute och krattat med mami & syster. Duktigt! Sen fick vi en glass som belöning! Nästan så att det var länge sen man åt glass...
Nu har jag just klätt på mig och ska sminka mig färdigt. Ska hjälpa olivia oxå, vad skulle hon göra utan mig?;)
Jag ska gå in till stan med olivia&fanny snart, Måste förbi PP och jobba en stund. Efter det hoppas jag att jag möts av älskling hemma när han slutar jobbet. Så får vi se vad vi hittar på!
puss

wie




Bilder tagna nyss.
SKÖNT att sova till halv1 idag! Fast var uppe en stund där vid 6-7 snåret när älskling skulle till jobbet. Men sen somnade jag om lika fort igen:$
Nu har har just ätit middag, ska bege mig ner mot källarn där jag har en heel del kläder att ta itu med. Har hittat massa kläder i stora sopsäckar (...jag letade efter en keps) som blivit helt bortglömda sen vi flytta. Fast det är mest sommarkäder...så nu får sommarn ta och komma snart.
skriver senare PUSS

And I will love you so


Jag vandrade med klara in till stan. Där inhandlades ett par converse! Som jag har längtat efter att äga ett par!
Det blev även ett par löparskor till jag och syster. Så nu blir det ut och springa i sommar..
Vi gicki inte på stan så länge, klara for hem och jag vandrade vidare med mamma & moster. Vi gick en sväng förbi ica och handlade lite fika osv. Så nu har jag kommit hem, fikat & slått in presenter...

Jag och hassan åker till bure en sväng ikväll eftersom att Sandra fyllt 17 år idag!
Så då ska vi fira henne.
kyss

Inlines




Jag blev skjutsad med cross från ursviken till hamn av hasse. Där kollade jag med klara på hennes match. Hon är förkyld så hon var inte med. Sedan åkte vi med hennes tränare hem till klara. Sedan blev vi hämtade och åkte till stan, vi for till mig och åt middag. GRILLAT!
Nu ska vi fara ut och åka Inlines och kanske åka in på nån affär och köpa lite godis. Hehe...Sen har vi en film på nerladdning så ikv blir det att se den och bara mysa!
puss

Veckan når sitt slut.

Ja, då var man på väg i säng.
Imorn är dagen då helg och lov börjar. Fan vad skönt måste jag säga! har haft sjukt mycket att stå i på skolan. Men nu är de över. FÖRALLTID! det är nämligen så att jag efter lovet åker utomlands och när jag återkommer till Sverige har jag 4 veckor kvar och dom 4 veckorna gör jag apu. Så de är ju skönt. Sen är de studentveckan och skolan avklarad för alltid! jiPPie xD

För övrigt har jag och Linnéa tagit de lugnt idag, hon sprang på stan och jag visade bilen för nån dude.
Sen kom hon hit och vi pratade ett tag och sen åt hon en väldigt sen middag på frasses. nu ska vi se film och gotta oss lite.
hade
//Hassan

Onsdag

 
Idag har varit en chillar dag känner jag. Har varit med h och Sandra, vi gjorde inget speciellt. Mest slappat och tagit det lugnt. Men visst är det härligt med sånna dagar? Inte skulle man klara sig utan dom;)

Sen kan jag tillägga att vi haft FN-Rollspel på skolan idag. Så idag har man sett ut som en bussines-Women! Det var väl lite pinsamt när man tex skulle äta i matsalen och många undrade varför man var klädd som man var.Men och andra sidan så var vi ju hela klassen! Så det gjorde ändå inte så mycket.
Nu ska jag sova. Puss!


I'm hoping for an angel

The knife feels like justice

keep it up. as in They were playing loud music,
and they kept it up all night long.
The party kept going until 4 A.M.

YESTERDAY



Hello! Igår hann jag inte blogga något. Men jag var iallafall med Klara! Vi var först hos mig ett tag, sen for vi till henne i ursviken och det blev även en sväng förbi hassan där han körde cross i urs så klara fotade han när han körde. Ovan ser ni 2 bilder som hon har tagit igår! Jag fick mig även en klippning, så nu är mitt hår fräscht igen! Känns så underbart att ha nytoppat hår. Jag klippte oxå Klara, och för att aldrig ha klippt förut så gick det faktiskt jättebra! Klara instruerade mig såklart hur jag skulle göra. Men blev rätt nöjd faktiskt:$

Nu har jag lektion, FN-arbete. Men det är som lite lugnt på den fronten nu. Några spelar kort, några sitter och pratar någonstans, några sitter vid datorn. Det finns även några tappra arbetare såklart! Men nu har vi lunch snart så ska börja bege mig mot matsalen. ÄR SUPGER HUNGRIG!
Puss


en sorgfull ovetan


När just DU som vet vem jag menar läser detta vill jag att du ska tänka på de stora åkrarna som svajjar så lätt av havsbrisen på sommaren -94. det var en stor dag, såsom denna! Tänk på mig!
och wish me luck

HEMMA


IDAG har jag varit på styrkelyft SM med pappa och kollat när dom har tävlat. Gick även en vända på stan och köpte en tröja och ett par byxer på bikbok-rean. Jag och alexander (min "bror") tog oss även en fika i cafeét på sporthallen. Sedan tog jag bussen hem vid 3 och var i skellefte nån gång efter 5. Då träffade jag på dom här pangbrudarna på bilden! Dom skulle och sola så jag följde dom dit, men var inte där så länge för det blev lite strul när jag och hassan skulle mötas. Vi hade inte så enkel kommunikation eftersom jag inte hade ström i mobilen..men som tur var fick jag låna olivias:$
NU måste jag sova. En tuff dag framför mig imorgon!
puss


done!


Äntligen klar med skolarbetet! Alexander har hjälp mig mycket, så jag har fått expert-hjälp;)
Är nämligen i lule hos min pappa nu, åkte hit med mamma imorse eftersom att hon skulle hit och hämta min moster på kallax flygplats. Hon har kommit för att hälsa på från London!
Nu ska vi se film, pusshej!

sydafrika

Ja jag sitter då här i blåhallen och jobbar med det fina FN-arbetet som ger oss så mycket kunskap om världen och FN. Det är så trevligt att vi får sånna här möjligheter att tex jobba med FN en hel vecka!!!! Non-snop! ♥ Jag lär mig så mycket.

Jag har kommit fram till att Europeiska unionen och Sydafrika har ingått ett bilateralt avtal om handel, utvecklingssamarbete, ekonomiskt samarbete och flera andra områden som t.ex. socialt och kulturellt samarbete samt politisk dialog.


puss

don't u cry


Men colin, du är då allt för söt när du försöker äta upp min telefon

I wip it real hard

Känner att jag har varit så arg idag för att våran sovmorgon blev "borttagen"...
Och självklart så kan man ta bort sovmorgonar och lägga in lite extra med lektioner för dem som är samhällselever? visst är det väl självklart? Det gör ju inget att vi får lite extra sånt, kryddning på mackaronerna visst? Vi har ju redan så mycket så varför ska de skada med lite till, kan man väl tänka:)?

angryyy

hockey

Tina fyller år idag, så det har blivit endel tårtätandes och saftdrickande! ♥
Som alla i skellefteås union redan vet så är det hockey nu. Jag är hos hassan och han är hockeytönt (som resten av skelleftes befolkning) men JAG som dock inte är lika intresserad sitter i andra tv rummet med Tina, hassans lillasyster. Fast vi går inte miste om hur det går i hockeyn för hassan och hans familj håller oss väl uppdaterade här från andra sidan väggen. Hoppas det inte blir för många mål för då blir det så mycket skrikande:$
Är det någon mer som ser hockeyn?
oj varför frågar jag, ni är ju skelleftebor!;)


Senare ska jag hjälpa hassan med hans pluggande, sådant är jag expert på.samhälls.elev.
Sist jag hjälpte han så fick han Vg, så det gillar vi!

Det var jag som vinka!

Elin om du läser min blogg så ville jag bara säga att,
Det var jag som vinkade till dig idag! Jag visste inte att du var i skell? Hur länge blir du här?:D

geografi

När jag kom till skolan imorse så hade vi ju såklart inte den första lektionen för att läraren var borta. Nu har jag geografi men slutar om 20 min och då ska jag gå hem och luncha med min mamma. Vi ska äta sallad från icas salladsbar ♥ Sen har jag hål ett tag tills jag far tillbaka till skolan för att ha idrott.

:*

framme


Tidsinställt inlägg.
Var hos tandläkarn idag, hade inga hål men DOCK så hade jag ett början till hål.....så nu måste jag vara noga med tandborstningen. Vi är förmodligen framme i hednäs nu hos min farmor. Kanske tillomed är ute med crossen;) fast hassan säger att det kommer hinna bli mörkt innan vi är där så jag tror inte vi kommer vara de. Åh jag orkar inte när folk är på en hela tiden JAJA känner jag då.och jag känner mig så sjuk, men det fattar inte hassan så han chillar inte han tror att jag kan vara snabbtänkt och smidig nu men det är en sån tid när jag inte kan det! Men nu får vi höras
puss

ny crolle och bil





Hassan har köpt ny cross och ny bil idag. Så nu ska vi bara äta färdigt och sedan åker vi till hednäs och kör cross i helgen:$ så jäkla kul

RSS 2.0