Poppin bottles in the ice, like a blizzard

.
Sovmorgon till 11 idag! SKÖNT. Sitter här utrustad i mina idrottskläder, orkade inte ta på mig vanliga kläder då vi har idrott direkt på morgonen. Lyssnar på musik och tar vara på min sovmorgon. Gud så skönt:$
Nämen people, nu måste jag gå och sminka mig och äta frulle.
HÄRDA DAGENS SKOLGÅNG. Idag är det "de 3 mördarlektionerna"......men efter skolan ska jag va me hassan, så då har jag nått att längta till iaf:)
have a great day,puss

japp då var man rik

Eller så trodde jag lite för mycket där och så var det Klaras pengar som hon fick på sin födelsedag. Har aldrig hållt i så mycket pengar på en och samma gång tidigare:$
Nu är jag iallafall hos klara den underbara med hon och Elsa, sandra skulle också komma men det blev trafikstockning.Eller så hade hennes föräldrar druckit ett glas vin så dom kunde inte skjutsa na.
Jag och klara ska snart äta middag för vi har inte ätit än. Sen ska vi se film och äta massa godsaker. Myskväll står på schemat!
kyss

datakunskap

Har datakunskap nu, sista lektionen. Har frysit jätte mycket hela dagen, så sitter här med dunjackan på. Har ont i huvet och... nej det känns som om jag håller på bli sjuk? det gillas INTE!
La min hand på elsas hand nyss och frågade om jag var varm eller kall, hon sa att jag var kokhet, men jag känner ingen kroppstemeratur själv.

Nä nu ska jag fortsätta jobba lite och längta tills vi slutar,
lägger in nån random bild så det ska bli lite roligare inlägg


sunshine

Lpl

hellllouu. Just nu har jag arbetssätt och lärande! En ganska skön lektion faktiskt, med avslappning och allt. Ville lägga in en bild så det inte skulle bli så tråkig inlägg, men det går inte!? Aja då får det bli lite tråkit. Ikväll ska jag tillbaks till skolan klockan halv7 och ha lektion om issäkerhet..inte kul:$ nu ska jag återgå till min lektion, puss!

some say love


Hade sovmorgon till 11 idag! skönt! Imorse vaknade jag av att mamma kom inbärandes på Colin och la han vid min sida och sa håll han en stund. Det var ändå ett riktigt trevligt sätt att vakna på tycker jag:$
men nu måste jag ta och sova..men är hur hungrig som helst,
kanske äter nått före, sen sover. Men kolla på tiden? kommer vara helt död imorn..
puss

won't you turn the music up



Kännde att det var dax att blogga lite nu, har inte gjort det på ett tag. Vet inte vad jag ska skriva om.. helgen har varit super iallafall! Lite trist att det är måndag imorgon, redan?..men har då sovmorgon! (om jag inte har helt fel).
Aja, nu ska jag duscha och sedan lägga mig i sängs!
puss

Fredag imorn äre




ah skönt!Nu har jag äntligen skickat in min "uppsats" så nu är det klart. Nu har jag svenskan och en datauppgift kvar att skriva. Efter skolan for jag och Venessa till rean på bikbok, 50% på hela butiken!
Så då blev man några hundralappar fattigare men några snygga plagg rikare!
Efter det så for jag på hockeyn som ni ser på bilden kanske, är så himla trött och sliten så orkade nästan inte stå upp hela tiden.Man skulla ha haft sig en sittplats kanske:$
Nu ska jag hjälpa till med städning, sen blir de kvällsfika och sedan sova.TAGGA FREDAG IMORN!
kyss

cuz im sitting on top of the world


ville visa hur långt mitt hår har blivit:$ 
Har inte tyckt det varit så långt men när jag ser denna bild ser det faktiskt rätt långt ut.
Efter en god middag med hemlagad lasagne gjord av min mamma ska jag nu fara till ursviken och plugga matte! Tagga prov imorn♥ kyss

datakunskap

Heihei, Som rubriken lyder så har jag nu datakunskap. Men lärarn är hemma med sjukt barn så sjukt mycket jag kan göra om jag behöver sjukt mycket hjälp,
fast okej inte sjukt mycket,
helt sjukt


åh sen idag måste jag plugga matte för imorn är det prov!!! Men alla dessa timmar av slit ska nog ge resultatet jag väntat på.
puss




see u in court

Fantastiskt roligt att komma till skolan och sen veta att man har sovmorgon till 11! JIUPPI
Så jag följde med på 2 extra lektioner med sandras klass i brist på annat att göra, då jag egentligen borde legat hemma och sovit.

älskar er brudar!♥

måste sova nu, borde göra det för länge sen.. tagga dans imorgon!
puss

don't speak no doubt

På buss-resan på vägen hem var jag jättearg på en tjej som satt och pratade i telefon JÄTTE HÖGT. Hon pratade nånting om vad man kan ge i julklapp, hon ba JAG GER DIG EN TAMPONG hihihihi eller en använd dildo hihihii.. sen ba nä skoja, jag ger dig en binda!!!!
ja jättekul att lyssna på?

Så efter ett tag började jag prata med olle och pappa jättehögt precis som hon, sen börja jag härma hon lite och prata om samma saker som hon typ "ja jag ger dig en använd tandborste i julklapp olivia" och då slutade hon faktiskt prata någonstans efter pite.
ÄNTLIGEN lugn o ro. mina öron blödde ju nästan...

nu ska jag sova,tjingeling

pluggar matte




Sitter här och pluggar matte. Men nu kom pappa instormandes och sa att vi måste packa järnet för bussen mot skellefte går klockan 3. Så måste kila!
puss

sweet dreams

Nu ska jag göra ett farsdags-kort till imorgon då det är farsdag! Sen ska jag se klart filmen som spelas på bioduken sen ska jag sova. Ska smyga mig upp tidigt imorgon när alla ligger och sover och allt är som tystast, sen ska jag ta mig en morgonpromenad i det kalla. Sen klockan 11 är det stor kalas frukost till att fira farsdag!

some say love

Pappa säger: Men du ska ju plugga med alexander imorgon?

alex: VA, alexander ska inte plugga, han ska festa och supa imorgon.
Linnéa: Jag hänger på samma!
pappa skakar på huvudet och går därifrån.. 


I'mma let it be fire

Idag har jag, alexandro och pappa varit och tränat/gymmat. Det var riktigt kul faktiskt!
Känner mig som en ny människa.känner även att det kommer svida imorgon! yei
Sedan blev vi picked-upp och åkte bil hela familjen till godishuset och köpte GODIS. Det var första gången vi åkte alla i våran grymma bil, på färden lyssnade vi på Pappa&kristinas bröllopslåt♥

När vi kom hem åt vi hemlagad pizza och drack kallesprätt & blåtira. Nu ska vi bänka oss framför tvn och se film som vi hyrt av en amfetamin-påverkad kille. as shysst! Måste skynda mig för hörde att platserna var limited, hoppas det finns plats kvar på första parkett.
kyssar

SHIT

Sitter och äter världens godaste bullar som William min broder har bakat!
Helt underbart

var ba tvungen att säga de:$





lägger in några bilder på min framtida bil.
♥puss


I'll provide the answer

Sitter här i lule-kommun i alexanders rum efter en riktigt god middag. På bussresan lyssnade jag och papi musik på min Iphone så jag halverst somnade och vips så var vi framme. Har varit trött som en vandrande pinne, men nu känner jag mig lite piggare efter lite härligt dunk med musik och tv-tittande:$
Det är så härligt att kunna kolla tv på våran 42" platt-tv och ha massa kanaler. Sådan lyx är jag inte van vid! (hos mamma har vi inga tv-kanaler så kollar aldrig på tv..)

Nu blir det fredagsmys!
hoppas ni har en lika mysig fredag som jag hihi
kyss


hej mitt vinterland


Nu ska tröttaste jag sminka mig och äta frukost. Efter skolan blir det att träffa upp syster ett tag och sedan tar jag bussen till lule med pappa där jag förmodligen kommer att vara i helgen. Som det är planerat, men planerna kan alltid ändras. Det blir nästan aldrig som man planerar, skulle jag vilja säga det. Men kommer nog inte kunna blogga något mer idag, möjligen om jag får låna brors dator i lule.
hade bra, LEvlivet
puss

BASTA



Nu ska jag och syster ha lite "spa" och basta med lite hårinpackningar, ansiktsmask, fixa naglar osvosv
Men vi måste skynda oss för vi ska va klara vid 11, men kommer säkert bli liite senare för vi snackar alltid bort tiden
puss

SEXY


AHAHAHAHAHAAH, skrattade en ANING när jag såg den här bilden på elsas blogg från i sommras:$
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH satan så heta!

btw,varför är jag så kort?:'(..buhu

godnatt


;*

we loves webcam


 Älskade farmor!



we♥webcam hihi


Är hos Johnny nu vi har ätit middag och umgåts här hela familjen!
Det har även blivit endel kollande på bil-filmer
pappi är i skellefte och jobbar nu i nån vecka.Så det är trevligt att kunna umgås &prata med han osv.
Det var himla skönt att bli masserad av Desirée i massage-stolen.Hon har gått kurs i ume och är jättebra på massera!
nu blir det att fika lite,
puss


Took her for a drink on tuesday

Igår tog jag en promenad med mí madre in till stan, sen gick jag till bussen med destination Umeå där jag möttes av mycket härliga människor. Sen bärde det av till ume!

söt mathias!
bilder snodda av olivia.

Jag köpte 3par skor på skopunkten. 3PAR!! Men det var det värt.
Middag käkades på max, sen vidare till bion där vi såg saw 3D. Mycket rolig dag/kväll!
På vägen hem var det en expressbuss så sandra och elsa som skulle hem till bure tog sig inte dit, så dom följde med mig hem istället och sovde hos mig.
Sandra for tidigt imorse och nu har jag och elsa just käkat frulle.
kyss

Though we gotta say goodbye for




Någonstans kring detta klockslag åker Emma Ejmi Diamond hem. Mycket tråkigt nog... Det är bara du som förstår innebörden av denna låt. Känner du igen den?
kommer sakna dig andra halva!..♥:'(

Nu ska jag börja bege mig mot kombi-hallen där vi ska samlas 08.30 den här vackra morgonen. Ska klättra med klassen, eller halva klassen för att andra halvan ligger hemma och sover -.-
kommer frysa fast på vägen dit, så kallt är det ute nu..
kyss


plugg och kladdkaka!



Är med den här tjejen nu och vi har pluggat lite (blev mest prat:$). Det var ett tag sen man sågs! Nu tog vi en paus och ska baka en smarrig kladdkaka♥ Vi hade inget recept på det hemma men Elsa kunde det utantill. Sen ska vi nog fortsätta att plugga matematik, eftersom jag har prov imorgon.
kyss


utgång



Nu blir det utgång med den här fantastiska bruden! Tidigare var vi på dallas och åt en riktigt god måltid. Dit kom även emil och höll oss sällskap ett tag. Sen for vi hem till mig och kollade på paradise hotel. Jag brukar aldrig se det men, ändring på det!
kyss

Lets reach our goals

Har varit med några härliga people ikväll. Nu ska jag nog gå och sova snart, ska inte sova bort halva dagen imorgon. Nejdu imorgon blir det att stiga upp tidigt! Sen är det ju hockey? Vilket jag hade tänkt titta på. Vet inte vilken tid det är?:$ Somebody, call and tell!
Det löses nog. Syster kommer hem imorgon, hon är fortfarande i luleå.
Godnatt Kyss:*

house

Hade bestämt mig för att stiga upp tidigt idag för att jag har sovit till 1-2 varje dag. Men då hade ju såklart min mobil ramlat ner på golvet och gått i tusen bitar så den kunde inte ringa och väcka mig.
Så jag sovde till 1. Vi har främmande nu och jag sitter här i mjukiskläder och no makeup. Har just ätit frukost/lunch och nu ser jag House. Det är så bra, måste fortsätta se det nu!
Puss

jag och bror. (gammal bild)

Playing with fire

OJoj. Har helt glömt bort att blogga, har haft massa annat för mig. Nu har jag just vaknat med en emelie vid min sida, vi ska gå ner och äta frulle snart skulle jag tro. Igår var vi med sandra, Tim, Pontus &Emil. Sen på kvällen hade vi tänkt basta, vi tjejer, men det blev inget av men sandra hade slått på bastun så det luktade bränt och jag trodde att bastun hade brunnit upp. Men det var ingen skada skedd!
Jag och mamma fikade en väldigt god fika på Waynes igår också. Det var väldigt mysigt!♥
Min syster fyller tonåring idag, GRATTIS!♥

WOUNDERFUL EVENING

bilder från klara!
Har varit med domhär underbara tjejerna ikväll. Vi spelade spel, pratade en massa och hade det väldigt trevligt!
Just nu håller jag och lillasyster på att baka, så vi ska fortsätta med det nu sen se en film och äta våra fina bakverk och ha det mysigt!
puss

i like


Oh Lord, won't you buy me a



Varför kan jag aldrig sova på natten? Varför lägger jag mig inte ner och drömmer någon söt dröm som alla andra såhär omkring midnatt. Jag vet inte riktigt själv, är och har alltid varit en nattmänniska, eller rättare sagt en nattuggla. Men gud, nu är klockan snart 4 på morgonen? Och jag får inte sova så länge imorgon!
Nä nu är det bara att sova för fasen;$
godnatt puss

DÅ TAGGA VI BRUDAR

Ikväll har jag varit och jobbat. Sen mötte jag upp mamma vid hemmakväll där vi köpte godis och hyrde 3 filmer. Den vi just börjat se nu heter Valentine's day, Olivia och Frida sa att den var jättebra (vi träffade dom på vägen). Så vi får väl se om den är lika bra som dom säger! Men det tror jag det är, har velat se den jättelänge och den verkar asbra.

mobilcam. hah, har ju sålt min "kameramobil" med 12,1megapixel, så nu har jag iiiiinte lika bra mobil kamera kan jag lova. Men ska köpa en ny mobil snart!
Jag och mamma har bakat chokladbollar:$ och nu ska vi fortsätta se filmen å mysa på, lillebror är också med, ha en bra kväll så TAGGAR VI IMORGON BRUDAR!!!!!!!!!!♥


GODNATT


Nu ska jag sova. Tänkte bara säga godnight everybody
hugs and kisses


RSS 2.0