lagar mat

Jag o hassan lagar mat & lyssnar på musik. wie





today was a great day



Idag har jag umgåts med den här tjejen! Vi har gått på stan, shoppat, snackat & ätit på frasses. Haha vi pratade så timmarna bara flög förbi. Först såg vi hur affärerna stängde, sedan (efter var som kändes som 10min) så stängde ck. då hade det alltså gått en timme redan. Vet inte hur många timmar vi satt där? Har iallafall aldrig varit på frasses så länge någon gång..
Nu ska jag göra min redovisning!
puss

spanska är ämnet

Efter en lååååång och lite över gränsen för varm dusch med både hårinpackning och ansiktsmask har jag nu stationerat mig i sängen för att plugga lite. Spanska är ämnet, vilket jag gillar väldigt mycket. Så det är nemas problemas amigos! Snart hade jag även tänkt läsa ett par sidor i boken min. Får se om älsklingen ringer nånting ikväll så jag hinner med att snacka lite med honom oxå.
Emma när du ser det här så har jag något att säga dig. Så det skulle vara bra om vi kunde höras snarast för vidare information. Det var allt för mig, ska se till att hinna få mig lite sömn nu innan man ska upp igen.
godnatt puss

27e mars

Gårdagen spenderades med moa och emelie. Vi såg tv, pratade och hade trevligt:)! Sen for jag &moa till max med hassan som skulle äta och sedan hem till bröderna atrakchi.

 

Idag har jag bara hunnit vakna och sedan följde jag h till pizzan där han jobbar, vi åt frukost/lunch och efter det for jag hem. Så nu är jag hemma men jag ska snart fara å jobba..dubbelpass idag! Men det känns bra att tjäna lite extra, det behövs verkligen nu! Funderar på att sätta mig och läsa lite i min bok innan jag går, den ska ju ha redovisning på tisdag..hur ska det gå..

Ha en mysig söndag! puss


Så trött jag var igår....


vacker bild som hassan tagit när jag sover...
Igår var vi med mikkan,matte,emma&johan. Vi gjorde inte så mycket speciellt, såg en film, myste på osv..Och jag var hur trött som helst, höll på somna hela tiden. Fast jag tror alla var rätt trötta igår!:)
Sen somnade jag såklart med alla kläder,smik och hela köret!
OCH inte på tal om att väckarklockan ringde klockan 7 imorse...........
Nu ska jag gå och fika frulle med älskling sen får vi se vad som händer!

Dios le pido


saknad det har jag, en väldigt stor en. Y que mi padre me recuerde Dios le pido. En stor saknad. Hur ska man bära sig åt, då man saknar så mycket. mycket att sakna

"us singing"


Jag minns att jag älskade deras röster och deras låtar förut, jag lyssnade på dom jämt. Och nu råkade jag hitta dom igen på youtube så var tvungen att visa, rätt bra är dom väl ändå?:$

kom igen aik

H for just och tränade, så nu sitter jag hemma hos han i hans rum och dricker juice och laddar ner lite filmer vi ska se sen. hehe. Ska snart lägga mig i sängen och läsa i min bok "män som hatar kvinnor". Den ska va utläst och redovisningsklar på tisdag så det är på tiden att läsa ut den. Har väl läst drygt halva boken..
Sen tycker jag att vädret stormar lite väl hårt, tycker inte ni?
Jag höll då på blåsa iväg när jag gick till skolan imorse. Eller rättare sagt komma försent för det var så mycket motvind..... "eh..ja, hej läraren, ursäkta att jag kom försent....det var så mycket motvind....."

HADE BAD PÅ EDDA idag och det var både kallt men ändå lite behaglit. Har inte badat på några år, bortsett från thailands vattenfyllda pooler. Tog med mig matlåder till mig och sandra som vi käkade i oss på edda!

2bilder för att liva upp stämningen. Ena är på mig från min&Hasses första date. Andra på oss wie

nej nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa!
puss


men hej

nu har jag inte skrivit på ett tag kände jag. Eller okej det var inte för så länge sen?
men jag fick en känsla av att bloggen blivit lite bortglömd,
har haft lite grejer för mig..(mohehe)

Nä men här är en utomordentligt ståtlig bild från i helgen på mig&sandra
;


Sandra bär en fin mårdfitta och jag kör på pite hockey kepsen.yei

IGÅR SÅ jobbade jag, och träffade finaaaaste Klara! Vi pratade en hel del och det var verkligen behöveligt!
har saknat dig! ♥


söta webb-bilder på oss:$


friluftsliv





Några bilder tagna för inte så länge sedan. Jag och pappa var ute och körde skoter och tog massa kort på den fina omgivningen så ska visa lite sight-seeing bilder sen. Det tar så lång tid att ladda in bilderna här eftersom internet inte är så snabbt i vildmarken. Sandra olivia och ella har just anlänt, så snart ska vi grilla hamburgare och äta i bak-kvarn, som man ser i bakrunden här på sista bilden. Sen ska vi fortsätta köra skoter.
puss

Colin fick sin första tand idag





beställt!

Det är den här jacka jag har beställt hem. Sitter säkert snyggt i sommar!
Tror den skulle komma om 3 veckor, ganska länge men...bara att vänta!

samhälls




Nu sitter vi här i klassrummet och har samhälls. Visst ser det kul ut? Lite kul är det ju faktiskt...För ni ikke-pluggande individer vill vi visa er glädjen i studierna! Som vi faktiskt har mycket av i våra lektioner
KAKPLAN har halva priset på fredagar, yey! Ack då man inte har pengar..pank efter utlandsresan..
Efter skolan blir det första stoppet hemma för att avklara några saker, sedan ska vi vidare till byske för att bli upphämtade och vidare ut i boschen till min älskade farmor och farfar där vi ska vara i helgen. Ska bli roligt! En hel del skoter körning ska vi nog ägna oss åt, grilla i bak-kvarn, hugga lite ved, gå promenader i skogen med hundarna, FILM och godis, även lite plugg. Och allt vad vi ska hitta på..PIMPLA?! Alltså jag vill seriöst pimpla, så kul:$ sitta där på isen med sitt fiskespö, sen tar man fram en termos med varm choklad..fast lite långtråkit kan det ju bli när man sitter där och inte får nå napp, men då tar man fram luftgeväret och skjuter några fågelholkar eller kör lite cross. Haha jag minns förra gången vi var där, då gick inte crossen att starta, sen var det en FLOCK med får som stog helt stela och stirrade på oss. och då vart vi så rädda, har ni sett den där filmen om mördar-fåren? Den tänkte vi på i den stunden...

PLUGGA


Efterskolan stannade jag och pluggade lite extra. Sen for jag till stan och åt på subway med mamma och H. Efter det gick vi på waynes och drack kaffe/chai latte. Riktigt mysigt. älska waynes
Sedan gick jag och mami en sväng förbi hemmakväll och hyrde 3 filmer och köpte BEN&JERRY'S! ♥
Och sedan vi kom hem har jag suttit här och pluggat.flitig. man kan verkligen kalla mig äkta samhällare nu..
Har fortfarande ett stortttt arbete kvar som är till imorgon, jag kommer inte hinna göra det! Aja vi får se hur det går, lyckas nog bra med det ändå! Nu ska jag och mamma ta fram våra Ben&Jerry's och sätta på en film. COSY
puss

next chapter>>

Spanska prov står närmast på schemat. Men är inte oroad, det kommer nog gå bra:)
har historia nu, så tänkte inte skriva så mycket.


somras i stockholm.


Nails




Såhär ser naglarna ut som jag gjorde i thailand.
Det är gelé-naglar eller vad det heter (?) så dom sitter bra och länge!

samhälls




gamla bilder från en annan samhällslektion.
SITTER HÄR OCH JOBBAR FLITIGT eller så kollar jag på hm nya vårkollektion och jag såg att jackan jag MÅSTE beställa fanns!!!! Det har varit slutsåld i alla färger i min storlek. måste beställas fort! +att den är på specialpris.
Om jag inte hinner beställa den innan den tar slut igen vet jag inte vad jag gör:$ Eller hur sandra, mitt offer som jag säkerligen kommer halshugga om denna tragedi inträffar. (hon sitter närmast yx-skaftet.)
PUSS

SÅ JÄVLA GOTT




Kokade mjölk med honung och kanel bara för att...jag kom på att jag ville det (?) Och nog blev det gott!
Såhär dags brukar jag alltid dricka lite kvällste eller varm choklad:$ men det här slog det!stort
Testa!

When the drugs don't work nomore u get high on LIFE






Det blev en runda i stan! Jag köpte inget med hassan köpte jackan och jeansen han har på sig på bilderna. Även ett par solbriller, sitter riktigt fint i dessa tider.
Sedan åt vi på frasses innan hassan skulle och jobba. Jag kollade även om jag hade jobb idag men IKKET! Tack för att jag fick slippa det idag, är verkligen slut.


I'm home


Nu är jag hemma! Jag kom hem i fredags men har inte haft tid att blogga nått än. Nu har jag allt upp-packat & rummet är städat, känns bra! I helgen har jag haft det helt u.n.d.e.r.b.a.r.t med min älskling. Så skönt att få träffa han igen efter 3 långa veckor! Måste visa bilder på vad han gjorde för mig när jag kom hem, men det gör jag sen, då jag inte har bilderna till förfogan just nu.
    Jag har just vaknat, vaknade klockan 08:30...ganska tidigt, men är lite jetlaggad just nu med tidsomställningen och allt. det var ju hela 6 timmars skillnad på tiden. Så nu ska jag gå och fika en goood frukost, sen hoppas jag på att bby kan vakna någon gång så han kan komma hit, men han lär inte vakna på ett bra tag har jag en känsla av..
 Vi ska se bio idag, tror jag. Sanctum. Den verkar bra! Eller är det någon som sett den som invänder?

Tomorrow


IMORGON blir det Market Village hela dagen, för att fixa naglarna och shoppa. Sista dagen imorgon kan man säga! Eftersom att torsdagafton lämnar vi huset och sätter oss i en taxi till bangkok's flygplats. ska bli förjävligt härligt att komma hem, men vill ha kvar värmen!!! Vill inte ha isiga vägar och snötäckta gator:( Som tur är ser jag att det varit plusgrader hemma, våren är nära! ♥

utgång

Sitter och äter ANNANAS och snart ska vi fara till skräddaren och testa våra klänningar.
Sen kanske det blir en sväng runt marknaden men FÖRST och främst ska vi äta ♥


stekt på standen hela dagen idag. Satan så många vattenskotrar som körde i vågorna, skulle mer än gärna vilja åka med. Eller köra. Dom går inte sakta!!!:)

Tjejen är inte dålig!


älskar hennes röst, älskar låten

SOLAT&BADAT

IDAG HAR JAG legat och solat på förmiddagen, så jävla skönt. Även lite bad i poolen och liggning på luftmadrass:$ Sen har jag legat under några palmer och läst min bok, män som hatar kvinnor. Riktigt bra!
Senare gick vi och åt middag på en resturang med väldigt trevliga servitriser, dom blev riktigt kära i Colin & bar runt på honom hela tiden. Sen blev det en sväng förbi våran skräddare och även nattmarknaden.
Köpte ett halsband och ett armband i silver. Ska jag visa?????nä orkar inte ta kort på det;$


Nu ska jag ta fram läxböckerna och plugga lite!
kyss

Whats for dinner

Tänkte visa bilder på vad jag har ätit för mat en dag, det här var nog bland dom första dagarna i thailand..
Kyckling med någon sås(minns inte vad det hette) m. pasta till. Jätteegott!

Till middag var vi någon resturang med jättemycket att välja på, ville testa all deras mat. Det är synd att man måste bli mätt nångång(A)...

hahaha så äcklig bild...men som ni ser så är det en Calzzzzone, eller visst heter det så?! en riktigt liten en, mini
men jättegod.
all mat jag ätit här hitills har varit gott. dom har så god mat här!!!!!!!!


lilbubben

shit, Colin bara växer! Det känns som att han har blivit jättestoooor! Nu fattar jag alla dom som har sagt att det går jättefort när barna är små! Det är först när man ser det som man förstår;$

NU SKA JAG UT I SOLEN! ASVARMT UTE!
tjing!

Plugg i värmen

Har legat i sängen och pluggat spanska nu, när jag är på bättringsvägen! Har ju varit lite sjuk (eller är det fortfarande). Förkylning..

IDAG så har anders fyllt år! Det firades med middag på resturang med efterrätt! Fast jag åt ingen efterrätt eftersom jag inte orkade någon..:$ Under dagen har vi varit på Market Village och shoppat! Jag köpte 4 par byxor, bara idag! shit, måste sluta shoppa nu..bara lite till.. hehe


bilder från stranden

nu ska jag och sissan se the hills sedan sova,kyss!

Roliga jag

HAHAHA höll nyss på att gå in i någon annans hus...!!!! Trodde det var vårat, och gick med blicken ner mot marken, bärandes på en solstol. Då säger olivia ba; VAD gör du??!
Ja ba ojdå... Tur att jag inte gick in i deras vardagsrum ba hej:$

Bild tagen nyss med min fina webb. Från min utsikt från altan ser jag nu att det är någon famlij som far hem idag, dom bär ut massa väskor och går mot taxin. stackars människor..
hem till kalla sverige??

gammal bild hih


JAG HAR INTE HAFT EN FAGER NATT kan jag då säga. Har inte kunnat sovit något alls nästan, låg vaken i timmar(?!) Gud så jobbigt...sen var det varmt oxå, och min Hals ajjjjjjj så ont den gör. När jag pratar låter jag som en 100årig gubbe..inte ok

SÅ NU har jag fått skriva av mig lite. Idag blir det mest att stanna på området.
Vi har just ätit Fried Rice med Kyckling, supergott!
Kostar endast 25bath alltså 5kr


When I look at you, I'm home.

In times like this, I wish i could click my fingers and be right next to you



- I love you because you complete me
- I love you because you make me forget the world around me
- I love you because you tell me i am beautiful when i feel far from it
- I love you because you are the air that i breathe
- I love you because you kiss me on the nose
- I love you because we don't care what other people think
- I love you because with one look i can tell everything you are thinking
- I love you because you're the best thing that's ever been mine
- I love you because you hold my hand in front of your friends
- I love you because you never let me lose hope
- I love you because  you taught me that it's okay to not be perfect
- I love you because you remember the little things, even when i forget
- I love you because you made my fairytale come true
- I love you because you say you will marry me

coca cola Zero



Jag och syster känner oss inte så nyttiga, vi har hittat vårat nya hem, dessert/bakelse-bordet på Tesco (typ som ica fast bättre). Man tar en påse sen fyller man den med alla godsaker man vill, å den bästa delen, att det kostar typ 2kr styck per BAKELSE! Kan ni fatta?! Man kan ju fatta om vi har gått upp några kilon när vi kommer hem till sverige...

DAGEN har bestått av sol&bad, sedan har vi häng i köpcentrat och shoppat lite smått. Det är så himla kul att det finns typ 1000 stånd med olika mat-grejer man kan prova på. Vi köpte en "milk tea" vid en coffee-bar. Skitgott!!
Sen har vi ätit middag på Bird Chilli där dom har godaste maten, just brevid night Market, så den har vi oxå hunnit gå på.

NU ska jag &olle fortsätta kolla på THE HILLS
 som har blivit standard om kvällarna,
älskar det!!!!!!!!

RSS 2.0